Accare Bestuursbureau en Centrale Diensten

Accare Bestuursbureau en Centrale Diensten

Voor kinderen met een psychische stoornis gaat opgroeien niet vanzelf. Door hun angst en onzekerheid, gedragsproblemen, somberheid of hyperactiviteit doen deze kinderen vaak dagelijks negatieve ervaringen op.
Soms komen deze problemen voor in combinatie met een verstandelijke beperking. Dat maakt de problemen extra gecompliceerd. De kinderen en jongeren hebben vaak problemen thuis, op school, bij het leren of bij sociale contacten. Psychische problemen bij kinderen en jongeren kunnen op verschillende manieren ontstaan en blijven bestaan. Vaak is er sprake van kwetsbaarheid al dan niet in combinatie met (nare) ervaringen of bijvoorbeeld problemen bij ouders.

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van herkennen en onderzoeken van kinderpsychiatrische stoornissen. Zij kijken verder dan het gedrag en kunnen de achterliggende oorzaken naar boven halen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De jeugdzorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Accare Bestuursbureau en Centrale Diensten
Beilerstraat 173
9401PJ Assen

+31 (0)592 857050

Links

Website

Deel deze pagina

Accare+Bestuursbureau+en+Centrale+Diensten img