Lijn5 LVB- en Jeugdzorg

Geopend tot 17.00

jeugdzorginstellingen - Lijn5 LVB- en Jeugdzorg - kaartoverzicht

Lijn5 LVB- en Jeugdzorg

Lijn5 brengt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben een halte verder in hun leven. Bij onze instellingen kunnen jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking rekenen op een goede aansluiting. Met andere woorden: precies op dié hulp en ondersteuning die nodig is om verder te komen. Instappen wanneer dat nodig is, uitstappen wanneer dat kan.

Instappen kan vaak dichtbij huis. Lijn5 is een landelijke organisatie, werkzaam in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Onze instelling heeft een jarenlange expertise in jeugdzorg, zowel voor licht verstandelijk gehandicapte (LVG) kinderen en jongeren als voor alle anderen. We zetten honderden professionals in, die thuis zijn in diverse sectoren van de jeugdzorg.

Lijn5 biedt zorg en behandeling bij gedragsproblemen of bij problemen in de sociale ontwikkeling. Dagelijks zetten wij ons in om het leven van kinderen en jongeren weer ‘op de rails’ te krijgen. Dat doen we door hen het vertrouwen in hun eigen kunnen terug te geven. We laten ze ontdekken waar ze goed in zijn. We helpen ze hun mogelijkheden te benutten. We moedigen ze aan om verder te komen. Lijn5 brengt ze naar een nieuwe kans, een nieuw begin.

Lijn5 is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen de vijf (jeugd)zorginstellingen Amstelduin, Meerwijck, OPL, Nové en Woldyne. Wij zijn er voor ieder kind, jongere of jongvolwassene – met én zonder licht verstandelijke beperking - die hulp nodig heeft in moeilijke fases van zijn of haar leven. Lijn5 biedt deze jongeren zorg en behandeling bij gedragsproblemen of problemen in sociale ontwikkeling. Wij doen er alles aan om hen het vertrouwen terug te geven in hun eigen kunnen en in een positieve toekomst.

Jongeren kunnen bij Lijn5 instappen als ze hulp nodig hebben, samen met ons de route bepalen en uitstappen zodra dat weer kan. Hiervoor bieden wij hen op maat gesneden hulpverlening aan. Dat doen we met ruim 900 medewerkers, verspreid over 120 locaties in Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Iedere dag zetten we ons met passie en betrokkenheid in om het leven van kinderen en jongeren weer ‘op de rails’ te krijgen.

Services

  • Bel het Zorgloket voor alle vragen over aanmelding en hulpaanbod
  • U kunt contact opnemen met het Zorgloket in uw eigen regio
  • Telefoonnummers en bereikbaarheid van de zorgloketten vindt u op de website

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De jeugdzorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lijn5 LVB- en Jeugdzorg
Pieter Calandlaan 7
1065KH Amsterdam

+31 (0)88 5131128

Links

Website

Deel deze pagina

Lijn5+LVB-+en+Jeugdzorg img